Introducere » Placi Termoizolatoare » Thermoconfort 80 mm (PUR)


        

Thermoconfort 80 mm (PUR)

Placa termoizolatoare din spuma poliuretanica

Nou Promotie!

Stoc NU

 

Numar produs: 221
Preţ fără TVA : 0,00 euro (0,00 ron)
Preţ cu TVA (19 %):
0,00 euro (0,00 ron)

Thermoconfort este un panou termoizolant tip PUR, dezvoltat si patentat de echipa Joris IDE Romania, singurul material care se preteaza simultan pentru aplicatii de termoizolatie acoperis, perete, pardoseli, cladiri rezidentiale si non rezidentiale.

 Densitate crescută

Spuma are o densitate de 38 kg/mc, are o structură de celule închise în proporţie de 95% ceea ce face produsul impermeabil.

 Integritate fizică deosebită

Produsul prezintă o rezistenţă mare la compresiune, o rezistenţă mecanică deosebită şi capacitate portantă foarte mare, suficiente pentru a permite montatorilor să calce pe ele fără probleme.

 Eliminare punţi termice

Îmbinarea plăcilor de Joris Ide Thermoconfort se face la un unghi de 15/75 grade eliminându-se punţile termice. Un panou Joris Ide Thermoconfort de 60 mm este echivalentul unuia de 100 mm de polistiren sau 100 mm de vată minerală.

 Clasa de reacție la foc: Euroclass E

Produsul nostru este "autostingator", nu se topeste la incendiu ci se autodistruge termic. Sistemul limiteaza propagarea focului pe verticala si nu formeaza picaturi arzande care sa propage focul.

Rezistenţă în timp

Spre deosebire de produsele concurente, Joris Ide Thermoconfort îşi păstrează capacitatea de izolare timp de 50 de ani, parametrii de depreciere în timp, având valori cuprinse între 0.022-0.025 W/mgradK în 10 ani.

Izolare termică peste medie

Datorită unui coeficient excepţional de izolare termică Lambda, de 0.022 W/mK, Joris Ide Thermoconfort poate fi de două ori mai subţire decât produsele concurente, ceea ce îl face extrem de potrivit în lucrări de renovare unde o grosime mică este de dorit pentru a nu schimba arhitectura clădirii, fără a face însă rabat la gradul de izolare termică.

Rezistent la substanţe chimice

Faţetarea panourilor este pe baza de polipropilenă, acelaşi material folosit în cazul bateriilor auto, ceea ce incduce impermeabilitate şi o rezistenţă chimică deosebită. Planeitatea panourilor este deosebită şi se păstrează în timp, în urmă ciclurilor repetate de umezire-uscare.

Versatilitate si montare rapida

Fata de solutiile clasice de termoizolare, Thermoconfort are un consum redus de materiale complementare la instalare, iar procesul de instalare este pana la 3 ori mai rapid.

YTRkY